Bolaget skall bedriva konsultverksamhet, uthyrning och försäljning av tjänster inom restaurangbranschen och därmed förenlig verksamhet.
2024-08* | 2023-08* | 2022-08* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 17 449 | 18 809 | 16 902 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 1 429 | 2 184 | 1 834 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 1 432 | 2 184 | 1 834 |
Årets resultat (tkr) | -41 | -35 | 406 |
Summa tillgångar (tkr) | 6 990 | 6 705 | 4 377 |
Antal anställda | 12 | 10 | 11 |
2024-08* | 2023-08* | 2022-08* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 17 449 | 18 809 | 16 902 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 1 429 | 2 184 | 1 834 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 1 432 | 2 184 | 1 834 |
Årets resultat (tkr) | -41 | -35 | 406 |
TILLGÅNGAR | 2024-08* | 2023-08* | 2022-08* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 1 574 | 2 448 | 3 155 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 5 416 | 4 256 | 1 222 |
Tillgångar (tkr) | 6 990 | 6 705 | 4 377 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-08* | 2023-08* | 2022-08* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 385 | 427 | 462 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 6 604 | 6 279 | 3 915 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 6 990 | 6 705 | 4 377 |
2024-08* | 2023-08* | 2022-08* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2024-08* | 2023-08* | 2022-08* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 12 | 10 | 11 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 454 | 1 881 | 1 537 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 8.2% | 11.6% | 10.8% |
Soliditet | 5.5% | 6.4% | 10.6% |
Kassalikviditet | 74.9% | 61.5% | 22.6% |
Dinner Karlstad AB ingår i en koncern med 8 bolag. Koncernmoderbolag är Dinner Gruppen AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2023-08.
Bolaget skall bedriva konsultverksamhet, uthyrning och försäljning av tjänster inom restaurangbranschen och därmed förenlig verksamhet.